Våre analyser

Her finne du en fullstendig oversikt av analysene som vi har mest fokus på. Mange av analysene er unike og kan ikke utføres noen andre steder i Norge. Klikk deg inn på hver enkelt analyse for å få mer informasjon. Her kan du også velge å fylle ut vårt rekvisisjonsskjema online og skrive ut/sende til oss. Les mer om våre priser og tjenester her 

Matoverfølsomhet

Dette er unike tester som vil kunne påvise om kroppen din reagerer negativt og eventuelt påføres skade av mat som den ikke tåler. Prøvene har god dokumentasjon og utføres i samarbeid med de fremste innen dette fagfeltet. 

Ernærings og livsstil

Disse testene undersøker mulige ubalanser/mangler som kan være knyttet til kosthold og ernæring.

Analyse Pris
NutrEval 7800,-
Lipoprint 1200,-
PTC-Status 3990,-

Mikrobiologi

Analysene her tester bredere enn det som kan utføres hos fastlegen. Dette gjelder spesielt analyser knyttet til flått- og insektbitt, noe som er et voksende problem i Norge.

Mage- og tarmproblematikk

I nyere tid har det vist seg at stadig flere sykdommer og lidelser har rot i tarmen. Det er også så mange som én av ti nordmenn som har uspesifikke magesmerter hver dag. Våre analyser vil kunne finne ut hva det er som forårsaker disse plagene. 

Synlab Group

Lab1 er eid av Synlab Group, som nå er størst i Europa innen laboratorieanalyser og laboratorieservice. Vi har muligheten til å tilby alle analyser som Synlab tilbyr. Vi gjør oppmerksom på at noen analyser er lovregulert i Norge og vil ikke kunne utføres. Ved å følge linken her, vil du kunne få en fullstendig oversikt av analysene som er tilgjengelig. Hvis du vil utføre analyser som ikke er på vårt rekvisisjonsskjema, ønsker vi at du tar kontakt med oss for nærmere detaljer knyttet til praktisk gjennomføring og priser.

Genova Diagnostics

Vi har et eksklusivt samarbeid med Genova Diagnostics og deres prøver er bare tilgjengelige via Lab1. Prøvene som de tilbyr er i mange tilfeller unike og sammensetningen av analyser utføres ingen andre steder. Ved å følge linken her, vil du kunne få en fullstendig oversikt av analysene som er tilgjengelig. Hvis du vil utføre analyser som ikke er på vårt rekvisisjonsskjema, ønsker vi at du tar kontakt med oss for nærmere detaljer knyttet til praktisk gjennomføring og priser.

Er det noe du savner på vår analysemeny og lurer på om vi kan utføre det? Ta gjerne kontakt med oss.

Rask og enkel bestilling

Analysemeny

Velg Lab1 analysen som er aktuell for deg

 

Prøveinnsamling

Ta prøven hjemme, lokalt eller ved vårt laboratorium

 

Resultater

Enkel og sikker tilgang til dine resultater via PasientSky

 

Veiledning

Få hjelp til å forstå dine prøveresultater

 

Forbedring

Gjør forbedrende tiltak basert på dine prøveresultater

Praktisk informasjon

Våre merkevarer

Med1gang
 
Dinhelse.org
Top