Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

[Dag Tveiten] er på vegne av Lab1 AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Retur og Angrerett

Dersom du angrer på kjøpet hos Lab1 AS, kan du returnere prøvetakingsutstyr i henhold til bestemmelsene om angrerett. Det betyr at prøvetakingsutstyret skal være ubenyttet.

Angreretten gjelder maksimum 14 dager fra kjøpsdato eller til selger har mottatt prøvemateriell. Kunde betaler returfrakt.

Etter at prøvetakingsutstyr er returnert, vil vi refundere beløpet du har betalt for analysering av prøven innen 14 dager. Angrerettskjema finner du her.

Innhenting av personopplysninger

Alternativ 1: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.

Alternativ 2: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Eksempel 2: For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere [f.eks fraktselskap DHL eller Posten.no].

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

firmapost@lab1.no Lab1 AS Postboks 81, 1300 Sandvika

Ofte stilte spørsmål

Meld deg på vårt nyhetsbrev

De siste nyhetene og artiklene sendes til innboksen din ukentlig.

Vi bryr oss om beskyttelsen av dataene dine. Les vår Personvernerklæring.

Contact us

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Elias Smiths vei 10, inngang D, 2. etg, 1337 Sandvika

Postadresse: Postboks 81. 1300 Sandvika

Phone number
21 06 35 50
Email
firmapost@lab1.no

Prøvetaking

Man - ons: kl 8.15 – 14.00

Tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 8.15 – 12.00

Telefontid

Man - tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 9.00 – 12.00

Lunsj: kl 12.00 – 13.00

Send oss ​​en melding

Valgfri
Maks. 250 tegn