Hjemmetester ImuPro 270

ImuPro270 analysen undersøker IgG antistoff overfor 270 matproteiner. Analysen kan bidra til å avdekke mulige matoverfølsomhetsreaksjoner. Resultatet av ImuPro270 analysen kan være egnet til å benytte i forbindelse med å sette opp en spesifikk eliminasjonsdiett for den enkelte pasient. Det vil også følge et hefte med forslag til matoppskrifter tilpasset resultatene på analysen.

Indikasjon/brukes ved

Mage- og tarmproblemer (fordøyelsesplager), matoverfølsomhet, stivhet/problemer/plager/vondt/smerter i muskler og ledd, tretthet/slapphet, hudplager, nedsatt immunforsvar, psykiske plager.

Biomarkører som inngår

270 IgG antistoff. Kjøtt: Storfe, Kylling, Hjort, And, Geit, Gås, Hare, Lam, Struts, Svin, Vaktel, Kanin, Kalkun, Kalv, Villsvin. Korn som inneholder gluten: Bygg, Gluten, Kamut, Havre ,Rug, Spelt ,Hvete. Korn/stivelse som ikke inneholder gluten: Amaranth,Arrowroot (pilerot),Bokhvete, Kassava (rotgrønnsak),Fonio, Lupin, Mais, Quinoa, Ris, Kastanje,Søtpotet,Tapioka, Hirse, Johannesbrød, Jordskokk, Teffmel/Jyttemel. Grønnsaker: Artisjokk,Asparges, Aubergine, Bambusskudd, Blomkål, Rødbet, Brokkoli, Rosenkål, Gulrot, Sellerirot, Bladbete, Chili Cayenne, Chili Habanero, Chili Jalapeno, Kinakål, Squash, Agurk, Fennikel, Grønnkål, Hodekål, Knutekål, Molokhia, Purre, Egyptisk spinat, Okra, Oliven, Løk, Pastinakk, Potet, Gresskar, Reddik rød og hvit, Rødkål, Kålrot, Savoykål, Spinat, Stangselleri, Paprika, Tomat. Sopp: Hestesopp, Steinsopp (boletus), Kantarell, Østerssopp, Shiitake, Svart-brun rørsopp. Krydder og urter: Alfalfa, Allehånde, Anisfrø, Basilikum, Laurbærblad, Kapers, Karve, Kardemomme, Kjørvel, Gressløk, Kanel, Koriander, Kryddernellik, Ramsløk, Dill, Karse, Hvitløk, Ingefær, Pepperrot, Einebær, Lavendel, Sitronmelisse, Løpstikke, Merian, Sennepsfrø, Muskat, Oregano, Paprikakrydder, Persille, Svart pepper, Hvit pepper, Rosmarin, Spisskummin, Sar, Safran, Salvie, Timian, Vanilje. Salater: Endiv, Feltsalat, Hodesalat, Isbergsalat, Lollosalat, Løvetann, Raddichiosalat, Ruccula, Romanosalat, Sikori. Belgfrukter: Hestebønne,Kikerter,Grønne bønner,Grønne erter,Linser, Mung bønne,Soyabønne. Fisk og skalldyr: Ansjos, Blåskjell, Breiflabb, Karpe, Torsk, Kreps, Ål, Dorade, Hyse, Kveite, Sild, Haimalle, Hummer, Makrell, Uer, Blekksprut, Akkar (blekksprut), Østers, Rødspette, Rød snapper, Sardiner, Laks, Lyr, Lysing, Kamskjell, Havabbor, Reker, Hai, Sjøtunge, Sverdfisk, Ørret, Tunfisk, Gjørs. Egg: Eggeplomme (Hønsegg), Eggehvite (Hønseegg), Gåseegg, Vaktelegg. Frukt og bær: Eple, Aprikos, Avokado, Banan, Bjørnebær, Blåbær, Kirsebær, Tranebær, Solbær, Dadler, Fiken, Stikkelsbær, Drue/Rosin, Grapefrukt, Guava, Honningmelon, Kiwi, Kaktusfiksen, Kvede, Sitron, Lime, Tyttebær, Litchi, Mandarin, Mango, Nektarin, Appelsin, Papaya, Fersken, Pære, Plomme, Ananas, Granateple, Bringebær, Rabarbra, Tindved, Jordbær, Gule plommer, Vannmelon. Nøtter og Frø: Mandel, Paranøtter , Cashewnøtter, Kakaobønner, Kokosnøtt, Linfrø, Hasselnøtt, Macadamianøtt, Pinjekjerne, Peanøtt, Pistasjnøtt, Valmuefrø, Gresskarkjerner, Sesamfrø, Solsikkefrø, Valnøtt. Te og kaffe: Kamille, Kaffe, Nesle, Nype, Peppermynte, Rooibus te, Tannin, Grønn te ,Svart te. Melkeprotein: Kamelmelk, Geitemelk, Halloumi, Kefir, Hoppemelk, Kokt melk, Melk (ku), Ricotta, Casein (ostestoff), Sauemelk, Surmelk produkter(ku). Gjær: Bakegjær. Alger: Rødalger (nori), Spirulina. Mattilsetninger: Agar-Agar (E406), Benzosyre (E210), Guarkjernemel (E412), Gurkemeie (E100), Karragenan (E407), Pektin (E440), Sorbinsyre (E200), Tragant (E413), Xantangummi. Søtningsmiddel: Agavenektar, Honning, Lønnesirup, Rørsukker. Annet: Aloe vera, Aspergillus niger (muggsopp), Kandisert sitronskall, Vinblader.

Lurer du på hvilken analyse som er riktig for deg?

Hvis du lurer på hvilken analyse som er riktig for deg i forhold til dine plager, hjelper vi deg gjerne med å velge aktuell analyse for deg og dine helseplager. Her kan du lese mer om vår preanalytisk veiledning

Hos Lab1 har du mulighet til selv å rekvirere/bestille de prøvene du ønsker, men vi anbefaler at du har kontakt med en lege eller behandler/terapeut for å sikre oppfølging og evt. behandling.

Praktisk informasjon

Pris
Kr 5 800,-
Prøvemateriale
Kapillær
Forberedelser før prøvetaking
Spis vanlig og variert kosthold i 2-3 uker før prøven tas. Ensidig kosthold vil kunne påvirke prøveresultatene dine. Merk at du ikke skal spise noe som kan føre til at du blir alvorlig syk!
Svartid
10 arbeidsdager, (med forbehold om at svartid kan avvike grunnet uforventet faktorer som bl.a. instrumentstans, forsinkelser i transporten m.m.) Les mer om prøveresultater
Prøvetaking
Dette er en analyse du selv tar hjemme. Se her hva som skjer etter du har bestilt

Ofte stilte spørsmål

Meld deg på vårt nyhetsbrev

De siste nyhetene og artiklene sendes til innboksen din ukentlig.

Vi bryr oss om beskyttelsen av dataene dine. Les vår Personvernerklæring.

Contact us

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Elias Smiths vei 10, inngang D, 2. etg, 1337 Sandvika

Postadresse: Postboks 81. 1300 Sandvika

Phone number
21 06 35 50
Email
firmapost@lab1.no

Prøvetaking

Man - ons: kl 8.15 – 14.00

Tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 8.15 – 12.00

Telefontid

Man - tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 9.00 – 12.00

Lunsj: kl 12.00 – 13.00

Send oss ​​en melding

Valgfri
Maks. 250 tegn