Viktig informasjon om sommerstengt

Veiledning

Veiledningen kan gjøres enten over telefon eller oppmøte på Lab1 i Sandvika. Veiledningen varer i inntil 25 minutter og kan benyttes over hele Norge.

Gratis Preanalytisk veiledning - 25 minutter

Hvis du er usikker på hvilke analyser som kan være aktuelle for deg eller hvis du synes at informasjonen om de ulike analysepakkene vi har på hjemmesiden ikke gir tilstrekkelig informasjon, kan en Preanalytisk veiledning hos Lab1 være nyttig.

Under den Preanalytiske veiledningen kan du fortelle om dine helseplager til vår fagperson og basert på dette vil fagpersonen gi råd om hvilke laboratorieanalyser som kan være aktuelle å utføre. Den Preanalytiske veiledningen bidrar ikke til å stille diagnoser eller beslutter behandlingstiltak.

Gratis veiledning

Få en gratis Preanalytisk veiledning. Du kan velge mellom oppmøtetime eller time over telefon. Det varer i inntil 25 minutter og kan benyttes over hele Norge. Bestill din gratis veiledning (kun for nye kunder/pasienter).

Dersom du har oppmøte-time og planlegger å ta blodprøver umiddelbart etterpå, er det lurt å være fastende fra klokken 22 kvelden før, i tilfelle noen prøver krever det. Du kan drikke noe vann. Her kan du bestille en preanalytisk veiledning

Postanalytisk veiledning - 30 minutter - kr. 650,-

Etter å ha mottatt resultatene av Lab1-analysene er du velkommen til å konsultere en fagperson ved Lab1 igjen til et forhåndsavtalt tidspunkt. Under denne veiledningen vil fagpersonen forklare hva resultatene av analysene viser og gi råd om hva du skal gjøre videre.

Den Postanalytiske veiledningen bidrar ikke til å stille diagnoser eller beslutter behandlingstiltak, men hvis det er ønskelig kan vi anbefale videre oppfølging og behandling hos våre mange samarbeidspartnere (leger, legespesialister, ernæringsfysiologer og ernæringsveiledere). Her kan du bestille en postanalytisk veiledning

Ofte stilte spørsmål

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de siste nyhetene og 10% rabatt på din første nettbestilling

Vi bryr oss om beskyttelsen av dataene dine. Les vår Personvernerklæring.

Contact us

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Elias Smiths vei 10, inngang D, 2. etg, 1337 Sandvika

Postadresse: Postboks 81. 1300 Sandvika

Phone number
21 06 35 50
Email
firmapost@lab1.no

Prøvetaking

Man, tirs, tors: kl 8.15 – 14.00

Ons: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 8.15 – 12.00

Telefontid

Man - tir: kl 9.00 – 14.00

Ons - fre: kl 9.00 – 12.00

Lunsj: kl 12.00 – 13.00

Send oss ​​en melding

Valgfri
Maks. 250 tegn

Få en gratis veiledning Les mer