ROMJULS LUKKET HOS LAB1! 

Alle prøver som skal sendes til oss per post, må SENEST postlegges innen lokal postavgang fredag 14. desember. Prøver som skal returneres til Lab1 med DHL, må sendes SENEST tirsdag 18. desember.

Vi holder åpent for prøvetaking i vårt lokale i Sandvika til og med torsdag 20. desemberOnsdag 2. januar. 2019 åpner vi igjen, og vi gleder oss til et nytt og spennende år.

 

Analyseveiledning

Lab1 har en rekke avanserte analyser å tilby og mange av våre pasienter tar kontakt med oss på eget initiativ. Pasientene erfarer ofte at det ikke alltid er like lett å forstå resultatene som kommer tilbake. For at pasientene skal få mest mulig nytte av sine prøveresultater, har vi valgt å tilby hjelp til tolkningen av dette. Hvis du er i kategorien som lurer på hvilken analyse er rett for deg, hjelpe vi deg gjerne ved å gå gjennom sykehistorien din og så velge rett analyse for deg. Les mer om våre priser og tjenester her

 

Kristine har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og har en sterk tro på individbasert veiledning. Hun brenner for gode naturlige råvarer og smakfull mat. Dette benytter hun sammen med dine prøveresultater til å gi deg den best mulige oppfølgingen. Kristine kan bl.a. hjelpe deg til tolkning av matoverfølsomhets-tester, eliminasjonsdietter, IBS-problematikk, livsstilsendring, vurdere vitamin- og mineralstatus med mer.

 

Lege Anton van Rhijn er i en sjelden kategori som lege med psykiatrierfaring, ernæringsspesialist og homeopat. Med 35 års klinisk erfaring som bl.a. overlege fra Royal Hospital for Integrative Medicine i London, har han bred erfaring fra flere pasientgrupper. Han fokuserer på individet i sin helhet, på sykdommer som assosieres med ugunstig kosthold og livsstil, samt IBS/mage-tarm problematikk. Hans pasientgruppe består av unge mennesker som har ulike grad av psykiske lidelser, og han flere suksesshistorier fra klienter med autisme og ADHD. Lege Anton van Rhijn har god erfaring med bruk av diett, kosttilskudd og komplementær medisinske metoder alene eller i kombinasjon med konvensjonell behandling. Dr. Rhijn konsulterer på engelsk, men forstår godt norsk.

 

Vi har et godt nettverk av samarbeidende leger/behandlere og klinikker som vi kan anbefale i forhold til prøveresultatene dine og oppfølgingen du eventuelt trenger videre.

Rask og enkel bestilling

Analysemeny

Velg Lab1 analysen som er aktuell for deg

 

Prøveinnsamling

Ta prøven hjemme, lokalt eller ved vårt laboratorium

 

Prøveresultater

Enkel og sikker tilgang til dine resultater via PasientSky

 

Veiledning

Få hjelp til å forstå dine prøveresultater

 

Forbedring

Gjør forbedrende tiltak basert på dine prøveresultater

Praktisk informasjon

Top