Lab1 tilbyr nå COVID-19 SARS-CoV-2 PCR test. Les mer her

Veiledning

 Veiledningen kan gjøres enten over telefon eller oppmøte på Lab1 i Sandvika. Veiledningen varer i inntil 25 minutter og kan benyttes over hele Norge. 

Preanalytisk veiledning - 25 minutter -  kr. 450,-

Hvis du er usikker på hvilke analyser som kan være aktuelle for deg eller hvis du synes at informasjonen om de ulike analysepakkene vi har på hjemmesiden ikke gir tilstrekkelig informasjon, kan en Preanalytisk veiledning hos Lab1 være nyttig. Under den Preanalytiske veiledningen kan du fortelle om dine helseplager til vår fagperson og basert på dette vil fagpersonen gi råd om hvilke laboratorieanalyser som kan være aktuelle å utføre. Den Preanalytiske veiledningen bidrar ikke til å stille diagnoser eller beslutter behandlingstiltak.

Dersom du har oppmøte-time og planlegger å ta blodprøver umiddelbart etterpå, er det lurt å være fastende fra klokken 22 kvelden før, i tilfelle noen prøver krever det. Du kan drikke noe vann. 

Bestille preanalytisk veiledning

Postanalytisk veiledning - 25 minutter - kr. 450,-

Etter å ha mottatt resultatene av Lab1-analysene er du velkommen til å konsultere en fagperson ved Lab1 igjen til et forhåndsavtalt tidspunkt. Under denne veiledningen vil fagpersonen forklare hva resultatene av analysene viser og gi råd om hva du skal gjøre videre. Den Postanalytiske veiledningen bidrar ikke til å stille diagnoser eller beslutter behandlingstiltak, men hvis det er ønskelig kan vi anbefale videre oppfølging og behandling hos våre mange samarbeidspartnere (leger, legespesialister, ernæringsfysiologer og ernæringsveiledere).

Bestille postanalytisk veiledning

Rask og enkel bestilling

Analysemeny

Velg Lab1 analysen som er aktuell for deg

 

Prøveinnsamling

Ta prøven hjemme, lokalt eller ved vårt laboratorium

 

Prøveresultater

Enkel og sikker tilgang til dine resultater via vår nettportal 

 

Veiledning

Få hjelp til å forstå dine prøveresultater

 

Forbedring

Gjør forbedrende tiltak basert på dine prøveresultater

Praktisk informasjon