Lab1 tilbyr nå COVID-19 SARS-CoV-2 PCR test. Les mer her

Styrk immunforsvaret med riktige nivåer av næringsstoffer

Riktige nivåer av Vitamin D, Vitamin C og Sink er spesielt viktig for et godt fungerende immunforsvar. 

Nå har mørketiden for alvor kommet. Det er kaldere i luften og risikoen for virusinfeksjoner, deriblant koronavirus, øker. Det aller viktigste for å beskytte seg mot koronaviruset er å følge helsemyndighetens smitteråd. 

Samtidig er god helse og et godt immunforsvar viktig for å beskytte seg igjennom virussesongen. Mosjon og frisk luft, sunne matvaner og nok søvn og hvile har gode helsemessige fordeler, og tilskudd av vitaminer og mineraler kan bidra til å styrke immunforsvaret. 

Riktige nivåer av Vitamin D, Vitamin C og Sink er spesielt viktig for et godt fungerende immunforsvar. 

Vitamin D mangel og helseplager

Vitamin D styrker immunforsvaret og har god effekt dersom man har lave nivåer av dette vitaminet. Vitamin C har antivirale egenskaper som virker på virus og er en viktig antioksidant. Mineralet Sink beskytter slimhinnene i luftveiene og kan dermed virke forebyggende mot virusinfeksjoner, i tillegg til å generelt virke styrkende på immunforsvaret. 

Nå tilbyr vi en analysepakke for deg som vil måle nivåene av Vitamin D, Vitamin C og Sink. Analysen gjøres enkelt med en blodprøve som utføres i våre lokaler sentralt i Sandvika. 

Les mer om Immunforsvar analyse her