GOD SOMMER - 20% RABATT 

Bruk rabattkoden SOMMER20 - gjelder t.o.m. søndag 28. juli kl 23.59.

 

Eliminasjonsdiett kan være nyttige for helseplager relatert til vondter i hodet!

 Vi har hovedfokus på fordøyelsesplager og andre helseplager relatert til kostholdsfaktorer.

For en del av de som plages av ulike vondter i hodet, kan eliminasjonsdietter være nyttige for å redusere ubehagene. Vi er alle ulike, men det er noen matvarer som ofte går igjen som triggerfaktorer i forbindelse med slike helseplager. Det kan være kaffe, sjokolade, MSG, kjøtt, fisk, meieriprodukter, nøtter, alkohol, eddik, kunstige søtningsmiddel, soya og oliven, men også andre matvarer kan forårsake plagene.

En metode for å se hvilke matvarer som bør vurderes å eliminere, er å teste seg for IgG antistoff mot ulike matvarer (proteiner). Basert på resultatene av en slik analyse, kan man sette opp en målrettet eliminasjonsdiett som kan vise seg å være nyttig.

Les om Matoverfølsomhet/intolerase 

For mer informasjon kan du kontakte Lab1 i Sandvika. Vi har hovedfokus på fordøyelsesplager og andre helseplager relatert til kostholdsfaktorer. Eller ta kontakt med leger eller terapeuter som arbeider med eliminasjonsdietter og kostholdsveiledning. Skal man iverksette diettbehandling for sine helseplager, anbefaler vi på det sterkeste å benytte behandlere som har erfaring med kostholdsbehandling og eliminasjon/provokasjons dietter.

Top