Viktig informasjon om helligdager i mai

«Blodstatus» – en helsesjekk basert på medisinske blodanalyser

Publisert 18/02/2021

Lab1 kan nå tilby en helsesjekk der vi måler biomarkører i blod for sykdom i sentrale organer og organsystemer. Blodstatus inneholder 26 analyser som hver for seg er de mest brukte indikatorer for sykdom i blod, betennelse, stoffskifte, blodlipider, hjerte, lever, nyre, og mangelsykdommer.

For noen sykdommer gir blodanalyser så presise svar at det raskt kan stilles en sannsynlig diagnose, eller være en input på at dette bør man se nærmere på.  For andre sykdommer kan en slik blodsjekk være en oppstart for videre undersøkelse med radiologiske undersøkelser og spesialistvurdering. Kanskje kan du avsløre sykdom tidlig og hindre at den forverres. Det er en positiv opplevelse å kunne sjekke opp ting man er bekymret for, og du vil sove bedre om natten!

Les om Blodstatus-medisinsk biokjemi

Alle prøver har en viss usikkerhet ved seg og det finnes både falske positive og falske negative tester, men antallet er redusert til et minimum ved bruk av oppdaterte analyser som har høy spesifisitet og følsomhet. Alle patologiske analysesvar vil ledsages av kommentar fra spesialist i medisinsk biokjemi med kortfattet råd om oppfølgning. Du kan også bestille en postanalytisk konsultasjon hos lege for tolkning og rådgivning i forhold til prøveresultatene, men ikke behandling. Lab1 har tilsatt spesialist i medisinsk biokjemi og er derfor godkjent som Medisinsk Laboratorium.

Ofte stilte spørsmål

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de siste nyhetene og 10% rabatt på din første nettbestilling

Vi bryr oss om beskyttelsen av dataene dine. Les vår Personvernerklæring.

Contact us

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Elias Smiths vei 10, inngang D, 2. etg, 1337 Sandvika

Postadresse: Postboks 81. 1300 Sandvika

Phone number
21 06 35 50
Email
firmapost@lab1.no

Prøvetaking

Man, tirs, tors: kl 8.15 – 14.00

Ons: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 8.15 – 12.00

Telefontid

Man - tir: kl 9.00 – 14.00

Ons - fre: kl 9.00 – 12.00

Lunsj: kl 12.00 – 13.00

Send oss ​​en melding

Valgfri
Maks. 250 tegn

Få en gratis veiledning (verdi kr 450,-) Les mer