Leter du etter en erstatning til kumelk?

Publisert 24/04/2020

Da kan disse produktene vært et godt alternativ for deg: 

Soyamelk: Dette alternativet er laget av soyabønner og smaken er en anelse søt. Soyamelk passer godt til kornblandinger og müsli, den egner seg også godt til baking. 

Havremelk: Er et kornbassert alternativ som er laget av havre. Havremelk egner seg som drikke, til matlaging og bakst, samt til kornblandinger

Mandelmelk: Den gode nøttesmaken passer utmerket til kornblandinger og i sauser. Produktet er laget av mandler, og egner seg også godt til bakst.

Rismelk: Et kornbassert alternativ som er laget av ris. Egner seg godt til baking. 

Kokosmelk: Dette produktet kan man bruke til det meste, passer ekstra godt i asiatiske matretter, samt i gryter, supper, smoothier, puddinger og desserter

Vet du forskjellen mellom LAKTOSEINTOLERANSE og MELKEPROTEIN INTOLERANSE?

Soyamelk, mandlemelk og havremelk er de mest brukte alternativene. 

Når du går til innkjøp av produktene bør du velge et alternativet som ikke er tilsatt sukker. Du bør også forsikre deg om at du får i deg tilstrekkelig med kalsium, vitamin B12 og jod. 

Lurer du på hvilken analyse er riktig for deg?

Hvis du lurer på hvilken analyse er riktig for deg i forhold til dine plager, hjelper vi deg gjerne med å velge aktuell analyse for deg. Les mer om analyseveiledning her.

Ofte stilte spørsmål

Meld deg på vårt nyhetsbrev

De siste nyhetene og artiklene sendes til innboksen din ukentlig.

Vi bryr oss om beskyttelsen av dataene dine. Les vår Personvernerklæring.

Contact us

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Elias Smiths vei 10, inngang D, 2. etg, 1337 Sandvika

Postadresse: Postboks 81. 1300 Sandvika

Phone number
21 06 35 50
Email
firmapost@lab1.no

Prøvetaking

Man - ons: kl 8.15 – 14.00

Tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 8.15 – 12.00

Telefontid

Man - tors: kl 9.00 – 14.00

Fre: kl 9.00 – 12.00

Lunsj: kl 12.00 – 13.00

Send oss ​​en melding

Valgfri
Maks. 250 tegn