Lab1 tilbyr nå COVID-19 SARS-CoV-2 PCR test. Les mer her

Ønsker du å vite din D-vitaminstatus?

I samarbeid med Pharma Nord Norge, gir nå Lab1 100 personer mulighet til kostnadsfritt å sjekke sin D-vitaminstatus med en enkel blodprøve.

Ønsker du å vite din D-vitaminstatus?

D-vitamin har mange funksjoner i kroppen. Visste du f.eks. at tilstrekkelig D-vitamin er viktig for blant annet skjelettet, immunforsvaret og muskelfunksjoner?

Sommerens solstråler er den desidert mest effektive kilden til D-vitamin og undersøkelser viser at D-vitamin nivået er på det laveste nå i de mørke vintermånedene og i tiden etterpå frem til sommeren. Det kan være nyttig å kjenne til sitt nivå slik at et eventuelt lavt D-vitaminnivå kan korrigeres med mat og tilskudd.

I samarbeid med Pharma Nord Norge, gir nå Lab1 100 personer mulighet til kostnadsfritt å sjekke sin D-vitaminstatus med en enkel blodprøve. Det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder; vær rask med å bestille time til prøvetaking. 

Personvern: I forbindelse med utførelsen av en slik laboratorieanalyse, er Lab1 avhengig av dine personopplysninger som navn, adresse, fødselsnummer, samt e-mail adresse og telefonnummer. Din personlige informasjon vil bli lagret i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR), gjeldende nasjonal lovgiving, og Lab1 AS sin Personvernerklæring. Vi gjør oppmerksom på at du har rettigheter under GDPR som for eksempel å kreve dine personopplysninger å bli slettet i våre systemer.

Betingelser:

  • Prøven må tas ved Lab1 i Sandvika i perioden 28.02.19 til 08.03.19 (Mandag og torsdag)
  • Alder over 18 år
  • Prøveresultatet sendes på PasientSky noen dager etter prøvetaking
  • Det er ingen kjøpsforpliktelser relatert til tilbudet

Bestille prøvetakning her: