VI FEIRER VINTERFERIE MED 20% RABATT 

I helgen bruk koden VINTER20 til å få 20% rabatt på alle våre tester (kun kjøp på nettet). Kampanjen avsluttes 24. februar kl 23:59

 

Mange ringer og spør oss om hva som er forskjellen på laktoseintoleranse og melkeprotein intoleranse, sier laboratoriesjef Dag Tveiten ved Lab1. Det er viktig å kjenne til forskjellen da mange tror at laktosefrie produkter hjelper ved all type melke allergi/intoleranser, sier Tveiten. Her gir han en kortfattet og enkel beskrivelse av forskjellen.

Forskning relatert til IgG matantistoff analyser. Formålet med studiet var i første omgang å se på om det er en korrelasjon mellom selvopplevd matintoleranse og IgG/IgA matantistoff. 

Crohn's sykdom er en kronisk betennelsessykdom i fordøyelseskanalen som særlig angriper overgangen mellom nedre del av tynntarmen og første del av tykktarmen. 

En ny studie er publisert i GUT av forskere ved blant annet Department of Medicine, Columbia University Medical

Det debatteres intenst i Aftenposten for tiden om Myalgisk encefalomyelitt / kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS). ME/CSF er en svekkende sykdom med en verdensomspennende prevalens på 0,4-1%. Det finnes ikke gode prevalenstall for forekomsten av ME/CFS i Norge. 

Top