ROMJULS LUKKET HOS LAB1! 

Alle prøver som skal sendes til oss per post, må SENEST postlegges innen lokal postavgang fredag 14. desember. Prøver som skal returneres til Lab1 med DHL, må sendes SENEST tirsdag 18. desember.

Vi holder åpent for prøvetaking i vårt lokale i Sandvika til og med torsdag 20. desemberOnsdag 2. januar. 2019 åpner vi igjen, og vi gleder oss til et nytt og spennende år.

 

En helt ny review artikkel (samlestudie) er publisert i Journal of Neurology. Samlestudiet tar for seg mange enkelt studier som omhandler forskning som har sett på sammenhengen mellom forskjellige varianter av epilepsi og cøliaki/gluten sensitivitet og effekten av glutenfritt kosthold ved epilepsi.

After (residiverende aftøs stomatitt) er gulhvite blemmer eller sår som oppstår i munnen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av kinnene eller leppene.

Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett over store deler av kroppen. Omtrent 2% av befolkningen er rammet av sykdommen, og som til en viss grad kan være arvelig. 

Lavgradert inflammasjon og oksidativt stress er involvert ved en rekke kroniske helseplager inkludert IBS.

Vårt mage-tarm system er det største og lengste organsystemet i kroppen. Over 80% av immunforsvarets reaksjoner stammer fra tarmen. Tarmslimhinnen fungerer som en barriere overfor bakterier, virus og andre patogener, så vel som ikke-nedbrutte og fremmede proteiner fra mat vi spiser.

Top