VI FEIRER VINTERFERIE MED 20% RABATT 

I helgen bruk koden VINTER20 til å få 20% rabatt på alle våre tester (kun kjøp på nettet). Kampanjen avsluttes 24. februar kl 23:59

 

Mineralpakken er en pakke bestående av laboratorieanalyser laget for deg som ønsker å undersøke om du har tilstrekkelige nivåer av viktige mineraler i kroppen. Analysepakken inneholder 9 forskjellige mineraler/sporstoffer og et tungmetall. 

Svenske forskere har publisert en forskningsartikkel som dokumenterer at gluten kan hemme det vektregulerende hormonet leptin i å binde seg til leptin reseptorer på cellene. Dette kan etter hvert føre til leptinresistens.

En riktig diett kan gi en forbedret livskvalitet, gi deg mer energi, vektreduksjon og bedre immunforsvar. Det handler om å hjelpe deg til å føle ditt beste nå, til nytte for deg for et langt og sunt liv i fremtiden.

Vitaminer er svært sentrale i en rekke av kroppens biokjemiske prosesser. Den beste vitaminkilden er et variert kosthold, men ekstra tilskudd kan være aktuelt. Vitaminstatus er en laboratorieanalyse som undersøker 6 vitaminer i en blodprøve.

Typiske symptomer fra mage- og tarmkanalen er oppblåst mage, smerter, diaré og kvalme. Hudsymptomer som elveblest, eksemforverring og kløe er også vanlige, særlig hos små barn.

Top