ROMJULS LUKKET HOS LAB1! 

Alle prøver som skal sendes til oss per post, må SENEST postlegges innen lokal postavgang fredag 14. desember. Prøver som skal returneres til Lab1 med DHL, må sendes SENEST tirsdag 18. desember.

Vi holder åpent for prøvetaking i vårt lokale i Sandvika til og med torsdag 20. desemberOnsdag 2. januar. 2019 åpner vi igjen, og vi gleder oss til et nytt og spennende år.

 

Svenske forskere har publisert en forskningsartikkel som dokumenterer at gluten kan hemme det vektregulerende hormonet leptin i å binde seg til leptin reseptorer på cellene. Dette kan etter hvert føre til leptinresistens.

Vitaminer er svært sentrale i en rekke av kroppens biokjemiske prosesser. Den beste vitaminkilden er et variert kosthold, men ekstra tilskudd kan være aktuelt. Vitaminstatus er en laboratorieanalyse som undersøker 6 vitaminer i en blodprøve.

Typiske symptomer fra mage- og tarmkanalen er oppblåst mage, smerter, diaré og kvalme. Hudsymptomer som elveblest, eksemforverring og kløe er også vanlige, særlig hos små barn.

En riktig diett kan gi en forbedret livskvalitet, gi deg mer energi, vektreduksjon og bedre immunforsvar. Det handler om å hjelpe deg til å føle ditt beste nå, til nytte for deg for et langt og sunt liv i fremtiden.

En ny studie publisert i American Journal of Gastroenterology, viser at pasienter med Irritabel Tarm Syndrom (IBS) uansett type, har en økt hyppighet av cøliaki i forhold til pasienter som ikke tilfredsstilte IBS kriteriene.

Top