Lab1 tilbyr nå analysepakken Anti-SARS-CoV-2 (COVID-19) Immunoplex. Les mer her

Høstkonferansen 2015

7. og 8. november 2015 fant Høstkonferansen 2015 sted, den sjette i rekken. Arrangøren Forlaget Lille Måne gjorde en utmerket jobb og fikk skapt mye blest rundt konferansen. Tv2 sendte direkte fra konferansen, mens Bærum kommunes leder for Hovedutvalg bistand og omsorg, Thorbjørn Espelien, hadde gleden av å åpne showet og ønske deltagerne velkommen.

Det var mange interessante foredragsholdere med lege Berit Nordstrand som det største trekkplasteret. Lege Joakim Iversen hadde gleden av å holde flere foredrag rettet mot mage- og tarmproblematikk, en lege vi har et godt samarbeid med. Vi sette stor pris på den faglige kompetansen og støtten han gir oss. Vår egen sjef, kan-stake-fra-indre-Telemark-til-Akershus-uten-å-svette - Dag Tveiten, hadde også et godt foredrag om diagnostisering av matintoleranse. Om du ikke hadde muligheten til å være med på årets høstkonferanse, fortvil ikke, alle foredrag vil bli lagt ut som PDF-filer og videoer på Youtube av arrangøren. Følg med på deres Facebook-side og deres hjemmeside

Her kan du i fred og ro se på hele foredraget til Dag Tveiten. Skulle du ha noen spørsmål angående temaet Dag snakker om, eller noe annet du lurer på, ikke vær redd for å kontakte oss. Husk å følge oss på Facebook for de nyeste oppdateringer på hva som beveger seg innen forskningens verden. For mer informasjon om våre analyser, se vår analysemeny.

distress