Crohn's sykdom er en kronisk betennelsessykdom i fordøyelseskanalen som særlig angriper overgangen mellom nedre del av tynntarmen og første del av tykktarmen. 

Det debatteres intenst i Aftenposten for tiden om Myalgisk encefalomyelitt / kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS). ME/CSF er en svekkende sykdom med en verdensomspennende prevalens på 0,4-1%. Det finnes ikke gode prevalenstall for forekomsten av ME/CFS i Norge. 

NDD er en samlebetegnelse på nevrologiske utviklingsforstyrrelser som oppstår før 3 års alder og som rammer et eller flere områder av den mentale utviklingen hos barn.

Det er mange grunner til at enkelte matvarer kan utløse ubehag som luftsmerter, oppblåsthet, diaré, hodepine eller hudproblemer: det kan skyldes en forsinket matallergi, straksallergi, cøliaki, fruktosmalabsorpsjon eller laktose- eller histaminintoleranse.

I en studie publisert i tidsskriftet BioMed Research International i 2013, konkluderer forskerne med at IgG antistoff mot gliadin (glutenprotein) og casein (melkeprotein) er signifikant forhøyet hos autister (ASD) sammenlignet med friske kontroller. 

Våre merkevarer

Med1gang
 
Dinhelse.org
Top