Type III matallergi/forsinket matallergi kan bidra til inflammasjon/betennelse - som ved Crohns sykdom (CD). Crohns sykdom er en kronisk betennelses sykdom som oftest rammer nederste del av tynntarmen og i starten av tykktarmen, men kan også ramme områder i hele mage-tarm kanalen.

Crohn's sykdom er en kronisk betennelsessykdom i fordøyelseskanalen som særlig angriper overgangen mellom nedre del av tynntarmen og første del av tykktarmen. 

Det er mange grunner til at enkelte matvarer kan utløse ubehag som luftsmerter, oppblåsthet, diaré, hodepine eller hudproblemer: det kan skyldes en forsinket matallergi, straksallergi, cøliaki, fruktosmalabsorpsjon eller laktose- eller histaminintoleranse.

Det debatteres intenst i Aftenposten for tiden om Myalgisk encefalomyelitt / kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS). ME/CSF er en svekkende sykdom med en verdensomspennende prevalens på 0,4-1%. Det finnes ikke gode prevalenstall for forekomsten av ME/CFS i Norge. 

NDD er en samlebetegnelse på nevrologiske utviklingsforstyrrelser som oppstår før 3 års alder og som rammer et eller flere områder av den mentale utviklingen hos barn.

Våre merkevarer

Med1gang
 
Dinhelse.org
Top