IgA gliadin (AGA) og casein

Beskrivelse

IgA gliadin og gliadin analysen er en undersøkelse av mulige IgA matoverfølsomhetsreaksjoner fra gluten/hvete/korn og kumelk. 

Indikasjon/brukes ved

Mage- og tarmproblemer (fordøyelsesplager), stivhet/problemer/plager/vondt/smerter i muskler og ledd, tretthet/slapphet, nedsatt immunforsvar, psykiske plager med mer.

Biomarkører som inngår

IgA gliadin, IgA casein

Praktisk informasjon

Pris Kr. 850,-
Prøvemateriale 1 serum rør
Metode

ELISA

Utførende laboratorium SYNLAB
Forsendelse av prøven til Lab1 Romtemperatur/kjølig eller frossen
Lagring av prøven Romtemperatur/kjølig eller frossen
Svartid

10 arbeidsdager, (med forbehold om at svartid kan avvike grunnet uforventet faktorer som bl.a. instrumentstans, forsinkelser i transporten m.m.)

Andre aktuelle analyse

UriPep – Peptider i Urin, Dysbiose/Tarmflora, SIBO – Bakteriell overvekst i tynntarmen, TNF-alfa, GastroScreen

Oppfølgingsprøve

Egne priser gjelder. Gjelder kun når analysen rekvireres innen 6 måneder etter første prøven

Bestillings muligheter

Analysen er mulig å bestille som selvtest. Se her hva som skjer etter du har bestilt. For å bestille flere analyser trykke bestill analyser og velg fra analysemenyen på bestillingssiden

Rask og enkel bestilling

Analysemeny

Velg Lab1 analysen som er aktuell for deg

 

Prøveinnsamling

Ta prøven hjemme, lokalt eller ved vårt laboratorium

 

Prøveresultater

Enkel og sikker tilgang til dine resultater via PasientSky

 

Veiledning

Få hjelp til å forstå dine prøveresultater

 

Forbedring

Gjør forbedrende tiltak basert på dine prøveresultater

Praktisk informasjon

Top