IgA gliadin (AGA) i fæces

Hos Lab1 har du mulighet til selv å rekvirere/bestille de prøvene du ønsker, men vi anbefaler at du har kontakt med en lege eller behandler/terapeut for å sikre oppfølging og evt. behandling.

Beskrivelse

Det antas at IgA gliadin i fæces er en enda mer sensitiv analyse for glutensensitivitet enn en blodprøve. En foreløpig upublisert forskningsrapport viser at IgA gliadin i fæces påvises hos mange med glutensensitivitet. Dette resultatet bør bekreftes av andre forskere før man kan si noe sikkert.  

Indikasjon/brukes ved

Mage- og tarmproblemer (fordøyelsesplager), stivhet/problemer/plager/vondt/smerter i muskler og ledd, tretthet/slapphet, nedsatt immunforsvar, psykiske plager med mer.

Biomarkører som inngår

IgA gliadin (AGA) i fæces

Praktisk informasjon

Pris Kr. 550,-
Prøvemateriale 5 gram fæces, frossen
Metode

ELISA

Utførende laboratorium SYNLAB
Forsendelse av prøven til Lab1 Frossen
Lagring av prøven Frossen
Svartid

10 arbeidsdager, (med forbehold om at svartid kan avvike grunnet uforventet faktorer som bl.a. instrumentstans, forsinkelser i transporten m.m.) Les mer om prøveresultater her

Andre aktuelle analyse

UriPep – Peptider i Urin, Dysbiose/Tarmflora, SIBO – Bakteriell overvekst i tynntarmen, TNF-alfa, GastroScreen

Oppfølgingsprøve

Egne priser gjelder. Gjelder kun når analysen rekvireres innen 6 måneder etter første prøven

Bestillings muligheter

Analysen er mulig å bestille som selvtest. Se her hva som skjer etter du har bestilt. For å bestille flere analyser trykke bestill analyser og velg fra analysemenyen på bestillingssiden

Prøvetaking

Dette er en test du selv tar hjemme

Kan vi hjelpe deg?

Har du behov for mer informasjon om analysen, ta gjerne kontakt med oss

Rask og enkel bestilling

Analysemeny

Velg Lab1 analysen som er aktuell for deg

 

Prøveinnsamling

Ta prøven hjemme, lokalt eller ved vårt laboratorium

 

Prøveresultater

Enkel og sikker tilgang til dine resultater via PasientSky

 

Veiledning

Få hjelp til å forstå dine prøveresultater

 

Forbedring

Gjør forbedrende tiltak basert på dine prøveresultater

Praktisk informasjon

Top